in ,

20+ Times People Asked The Internet “What Is This Thing?” And The Internet Delivered (NEW PICS)

The internet isn’t always people yelling at each other.

Ok, fair, it’s 96% people yelling at each other. But what about that other 4%? 

Well..

Sometimes, people come together to solve problems, whether they found a septic tank in their backyard and need help identifying it or if they find a microchip in their food. Either way, someone has an answer.

Maybe I’m lucky but the coolest thing I’ve ever found was an onion ring in my fries and I didn’t need help identifying it.


1.

Answered by u/Bauldinator:

It’s a comb pick.

It’s a lock bypass tool that you can often use on master lock or other cheap locks to lift all the pins and open the lock.

This one in particular is a sparrows Comb .45.

2.

Answered by u/jcoddinc:

Yes it is a bark collar, also formerly known as a shock collar. I say formerly because they now come with vibration. The rubber tips on the collar indicate they are not using the electric shock feature. Instead if the dog barks it vibrates, scaring the dog not to bark.

Response from OP u/Boracho_Station:

Figured it had to be but wanted to make sure…

So I just actually went back through my emails to look at the application and agreement for this daycare and yes, there is a section regarding e collars. Part of it says “We work to correct negative group behavior and socialization with redirection techniques, verbal commands, noise distraction, and when necessary, the use of e-collars.”

I think I just skimmed over it and thought it meant if your dog has its own e collar then they will utilize it. I don’t know, I was upset at first but it’s in writing so all I can do is just not take him back there I guess. Only thing is I wish they would’ve told me they’d be using it. He’s never worn one before.

3. What animal is this?

Answered by u/ms_boogie:

Definitely a bat!! Their little wings aren’t like dragon wings, they’re not so thick that they can’t be tucked in underneath them like this, AND bats do have the ability to hang off of brick walls like this, I see it all the time.

As I stated in another comment, bats have special toe tendons that kind of lock-in place while they’re roosting, and it takes no energy to hang in place, unlike monkeys where a grip needs to be held. It only takes energy to disengage!

4. Brain of a shark maybe?

5. At least it wasn’t some kind of tracking device?

Answered by u/Senzualdip:

Somebody was trying to prank you. It’s a programmable sound machine. Like they use in those cheesy birthday cards that sing.

Updated from OP u/TripleiMikey98:

Solved: I got some new batteries for it. After fiddling around with it for a bit, I got it to start a recording and play it back at the press of the button. This leads me to believe it’s definitely similar to one of those talking birthday cards.

I bought this car a couple of months ago, [so] I assume the previous owner put these on there. I have no idea what purpose it serves, but I’m thankful you guys helped me figure it out!

Answered by u/hakanthebastard:

My dad is a mechanic. He had something like this he would put on cars that made cat noises every few minutes to keep mice from chewing on the electrical wires.

6. What Is This Object That The Ukraine National Police Have Described As ‘Dangerous’?

Answered by u/Acidhousewife:

Butterfly mines.

From Redditor u/ecodrew:

That’s horrific. If I saw one, I might pick it up thinking it’s a piece of trash or plumbing pipe (to say nothing of kids thinking it’s a toy). All mines are horrible, but these are especially insidious and evil.

7. Weird little “room” in the peak of my old barn. No way to access it, it’s only a few feet across.

talazws

Answer: Probably just set up as a nesting area for barn owls. Barn owls are not destructive, and they eat rodents.

8. Husband’s truck exploded, this came out

alorew

Answer: It’s the inside bits, the catalyst, of a catalytic converter.

9. Mystery ceramic or porcelain piece found on beach in Cancale, France

oonikitaxx

Answer:  When you hold it up to a bright light, is it translucent? Porcelain will be translucent, while other types of ceramic earthenware will not be.

When you run your fingers or a nail over the blue detailing, does it feel noticeably raised or like you could scratch it (as opposed to a relatively smooth surface)? If so, it is likely blue transferware, a later style which developed to more efficiently replace hand painting by transferring a design onto the piece. If instead, it’s smooth and not translucent, then it likely is faience ware (Delftware).

Based on the image, color, and size, I would say it’s more likely to be transferware than Delftware.

Additionally, even if it was Delftware, that doesn’t necessarily indicate Dutch origin, as similar styles of delftware were also produced in England and other places (known as English delftware).

10. Washed up on a beach in Florida.

New_Fry

Answer: It is a wave-powered desalinator that is owned by Oneka Technologies, a firm in Quebec. It takes seawater and turns it into freshwater. It is powered by the motion of the waves.

11. What are these dollar signs on my level for?

_That_One_Fellow_

Answer: That is an electrician level. An S with a line through it is the electricians symbol for switch.

12. Nazi key??? So I found this key in with a bunch of things I was given decades ago when my grandfather died. Anyone ever seen a key like this before? it’s about 2cm long an I have no clue where it came from

hugosp0ps

Answer: It looks like a jewelry piece by Charles Horner. These were made circa 1910. It was a symbol of good luck.

This was before the swastika was known for a symbol of Nazism. (They adopted it around 1920.)

13. Metal (copper?) inlay on hotel room shelf?

jodabo

Answer: I design Residence Inns. It’s for dropping your keys off when you walk in the front door (more durable than just wood, wears better over time, and adds a design element). At least that’s the brands intent.

14. Thin slabs of ivory with days of the week on the top found in my closet.

mickbruh

Answer: Product Description: “…Fabulous antique early Victorian chatelaine aide memoir from mid 1800s. Made of sheets of bone, it would have hung on a lady’s chatelaine chain or been kept securely in her pocket and she would have used it to make note and appointments for the week to come. It has 6 pages for the days Monday to Saturday, of course a lady would never have made appointments on a Sunday!…”

15.”What is this red leather devil figure, found in a wooden box in an attic?”