25 Times People Asked The Internet To Identify Something Really Odd And The Internet Delivered

10. This sticker on the inside cover of a second-hand bible. Pretty sure it depicts a partridge and a fig tree, both of which have biblical connections but no idea what it means.

Weird stuff, odd things, uncommon objects, reddit, reddit what is this thing, people ask the internet, internet identifies weird things, odd stuff, wtf is this, trending, viral reddit thread, subreddit,
Reddit: alongyourfuselage

Answer: No Bush/Quail. 1992 election sticker.

11. This belonged to my great grandfather, what is it?

Weird stuff, odd things, uncommon objects, reddit, reddit what is this thing, people ask the internet, internet identifies weird things, odd stuff, wtf is this, trending, viral reddit thread, subreddit,
Reddit: Reverend_Mikey

Answer: If it’s legit, that’s a really old Gibson, from between 1903 and 1933. It’s going to be worth more than you think, so be really careful with it. Seriously.

12. Went exploring in White Sands, New Mexico and found an…object, what is this thing?

Weird stuff, odd things, uncommon objects, reddit, reddit what is this thing, people ask the internet, internet identifies weird things, odd stuff, wtf is this, trending, viral reddit thread, subreddit,
Reddit: xopethx

Answer: Looks like it could be titanium – titanium spheres of similar size are a relatively commonly found space debris

13. What are these things and what are they doing?

Weird stuff, odd things, uncommon objects, reddit, reddit what is this thing, people ask the internet, internet identifies weird things, odd stuff, wtf is this, trending, viral reddit thread, subreddit,
Reddit: Achilles_Of_Reddit

Answer: They’re European red slugs. And they’re doing it.

14. My girlfriend found these in her dinner. Are they seeds?

Weird stuff, odd things, uncommon objects, reddit, reddit what is this thing, people ask the internet, internet identifies weird things, odd stuff, wtf is this, trending, viral reddit thread, subreddit,
Reddit: GrandpaSquarepants

Answer: Pretty good picture of insect eggs.

15. Researching plantation houses in the 1700’s. What is the thing hanging from the ceiling in this dining room?

Weird stuff, odd things, uncommon objects, reddit, reddit what is this thing, people ask the internet, internet identifies weird things, odd stuff, wtf is this, trending, viral reddit thread, subreddit,
Reddit: Bbbodypaint

Answer: Very early ceiling fan. The rope at the top would be pulled to create the back and forth motion to fan the air and keep flies away from the table during a meal.

16. I found this jammed in my front door lock, it’s about 1.5” long. What is it?

Weird stuff, odd things, uncommon objects, reddit, reddit what is this thing, people ask the internet, internet identifies weird things, odd stuff, wtf is this, trending, viral reddit thread, subreddit,
Reddit: TheNinjaJedi

Answer: It’s a tension wrench from a lock pick set.

17. Some kind of explosive lying on the floor of server room?

Weird stuff, odd things, uncommon objects, reddit, reddit what is this thing, people ask the internet, internet identifies weird things, odd stuff, wtf is this, trending, viral reddit thread, subreddit,
Reddit: WhySoSadCZ

Answer: It’s a Sagger Missile A Russian MCLOS ATGM. Good luck w that bud.

18. Bathroom coat hangers that can move up or down. Why would you want them downward?

Weird stuff, odd things, uncommon objects, reddit, reddit what is this thing, people ask the internet, internet identifies weird things, odd stuff, wtf is this, trending, viral reddit thread, subreddit,
Reddit: Jason_Whorehees

Answer: We call them anti-ligature. If the rest of the items in the room aren’t also anti-ligature (door knobs, door hinges, tp dispenser, etc) then it doesn’t make much sense to have it there. If everything else IS, then you’re in a room designed for individuals that are a suicide risk.

19. These were free roaming at a Zoo so didn’t have a sign/info on them. Thought they were hares but walkedon all fours and hand quite long front a back legs.

Weird stuff, odd things, uncommon objects, reddit, reddit what is this thing, people ask the internet, internet identifies weird things, odd stuff, wtf is this, trending, viral reddit thread, subreddit,
Reddit: Dan1378

Answer: Patagonian Cavy.

20. Saw on my flight to cali, no idea how to google it.

Weird stuff, odd things, uncommon objects, reddit, reddit what is this thing, people ask the internet, internet identifies weird things, odd stuff, wtf is this, trending, viral reddit thread, subreddit,
Reddit: ddIuTTuIbb

Answer: Specifically, this looks like Concentrated Thermal Solar. It uses mirrors to reflect the light to a central tower which is barely visible in your picture due to the glare coming off of it. The light is then converted to heat where it drives a steam turbine, or some other heat engine.