25 Times People Asked The Internet To Identify Something Really Odd And The Internet Delivered

Every now and then, when cleaning out an old storage unit or traveling to a new place, we come across something unknown—an object we can’t identify. Maybe it’s one of grandma’s antiques or perhaps it looks to be something much more dangerous.

Fortunately, we live in the 21st century and we have the ability to turn to the internet with our questions. At least, that’s what these people did when they came upon some truly uncommon objects and, for better or for worse, the internet really delivered.

1. I found this thing in my food. It was just stuck to a piece of meat; it wasn’t lodged into it or anything. Anyone know what it is?

Weird stuff, odd things, uncommon objects, reddit, reddit what is this thing, people ask the internet, internet identifies weird things, odd stuff, wtf is this, trending, viral reddit thread, subreddit,
Reddit: iamfase

Answer: Cattle/pig microchip for meat traceability.

2. What is the point of such a device?

Weird stuff, odd things, uncommon objects, reddit, reddit what is this thing, people ask the internet, internet identifies weird things, odd stuff, wtf is this, trending, viral reddit thread, subreddit,
Reddit: SkorGaming

Answer: USB charging condom. This way you can plug your phone into a random USB port and be sure that no data is exchanged. Only the power pins are passed through to the phone. Also called a sync stop.

3. Found a rock on the porch of my new home, flipped it over and saw this. Is that a fossil?

Weird stuff, odd things, uncommon objects, reddit, reddit what is this thing, people ask the internet, internet identifies weird things, odd stuff, wtf is this, trending, viral reddit thread, subreddit,
Reddit: livefast_dieawesome

Answer: Yup, that’s a fossil. Tree trunk impression.

4. Found this white fuzzy thing in my basement, mother freaked out. Someone, please tell me what the heck it is.

Weird stuff, odd things, uncommon objects, reddit, reddit what is this thing, people ask the internet, internet identifies weird things, odd stuff, wtf is this, trending, viral reddit thread, subreddit,
Reddit: iDrinkOxygen

Answer: Spiders infected with fungus look like this.

5. What is this spiky tool for?

Weird stuff, odd things, uncommon objects, reddit, reddit what is this thing, people ask the internet, internet identifies weird things, odd stuff, wtf is this, trending, viral reddit thread, subreddit,
Reddit: atomicdragon136

Answer: Angel food cake breaker.

6. I found this little guy under a stair in a parking garage at the mall. The clothing is made out of thread and his hair is made by what seems like glue dipped into dirt?

Weird stuff, odd things, uncommon objects, reddit, reddit what is this thing, people ask the internet, internet identifies weird things, odd stuff, wtf is this, trending, viral reddit thread, subreddit,
Reddit: Zbunny666

Answer: It is a worry doll. You tell your worries to it, and put it under your pillow at night. It’s supposed to take away your worries while you’re sleeping.

7. Found this in house I’m tearing apart in a book like someone wanted to keep them don’t think it’s real money…

Weird stuff, odd things, uncommon objects, reddit, reddit what is this thing, people ask the internet, internet identifies weird things, odd stuff, wtf is this, trending, viral reddit thread, subreddit,
Reddit: zangoku

Answer: Its money from the Philippines when it was occupied by Japan in 1941.

8. Anyone know what those round impressions are called, and what are they for?

Weird stuff, odd things, uncommon objects, reddit, reddit what is this thing, people ask the internet, internet identifies weird things, odd stuff, wtf is this, trending, viral reddit thread, subreddit,
Reddit: csaduck

Answer: Old windows were made of glass spun out into flatness. That’s the center of the spin.

New windows are made of glass floated on a pool of molten tin, which makes very flat panes without any annoying bullseyes.

9. Grandmother received this from her friend after his death. Nobody at the senior’s center she lives at knows what it is.

Weird stuff, odd things, uncommon objects, reddit, reddit what is this thing, people ask the internet, internet identifies weird things, odd stuff, wtf is this, trending, viral reddit thread, subreddit,
Reddit: wetbutter

Answer: Opium pipe.